Певицата Саманта Фокс, известна в края на 80-те години на миналия век, е арестувана за предполагаема пиянска свада в самолет, пътуващ за Мюнхен от лондонското летище "Хийтроу". Инцидентът се разиграл в самолет на British Airways, където Фокс уж спорила с друг пътник. Въпреки че е бил на пистата, самолетът е бил пренасочен обратно към изхода в отговор на инцидента, съобщава Deadline.

Според полицейските доклади жена на около 50 години е била арестувана по подозрение, че е била в нетрезво състояние на борда на самолет.

По-късно Фокс заяви, че помага на разследването и "дълбоко съжалява за причиненото смущение".

Според New York Post попзвездата е била сполетяна от трагедия през март миналата година, след като сестра ѝ Ванеса умира внезапно след сърдечен удар на 50-годишна възраст. От тогава започват проблемите с алкохола.

Медията съобщава, че сестрите са били много близки. Преди излизането на автобиографията ѝ от 2017 г. "Forever" Сам разказва как Ванеса я е спасила, когато баща им алкохолик Пат я е нападнал.

Фокс, 56 г., си спомня: "Помислих, че ще ме убие, и го помолих да спре. Когато се опитах да стана, той ме изрита толкова силно в корема, че ми се зави свят, и не спря.

 

Източник: ndtv.com