Пияната Нора Недкова едва не се удави с колата си в морето!

Плеймейтката Нора Недкова за малко да заплува с колата си в морето на пристанище "Марина Диневи" в Свети Влас, съобщи Флагман.бг, позовавайки се на свидетели на инцидента. [caption id="attachment_631779" align="aligncenter" width="300"]Нора Недкова Нора Недкова отново стана за резил[/caption] Екшънът с моделката е станал около 6 часа вчера сутринта, когато тя вече си тръгвала след горещ купон с приятелки на откриването на баровския „Planet Yacht” клуб. Със свой коментар по темата избухна и Мартин Карбовски, който написа във фейсбук:

"Само важните неща пускаме тука знаете. Плеймейтката Нора Недкова паркира в морето, чака пътна помощ. Нисан Джук струва 60 хиляди лева, но не е амфибия. Какво е амфибия?!:))".

По думите на очевидци, миската подкарала червения „Nissan Juke” с високите си токчета и убийствена секси рокля с маневра назад, но не преценила ситуацията и се блъснала първо в една от лодките, а след това за малко да потъне в морето. За щастие пропаднала само задницата на автомобила, а плеймейтката изскочила ужасена навън. От потъване я спасила единствено малката лодка в морето, която подпряла Нисана и той не пропаднал в морето. На мястото на инцидента веднага пристигнали полицаи, а през това време Недкова повикала своя приятелка и я убеждавала да каже, че тя е подкарала колата, съобщават още очевидците на инцидента. Когато видели притеснената секс бомба и приятелката й, полицаите били буквално стъписани, но повикали пътна помощ да помогне на двете дами в беда. Тъй като Нора и приятелката й дали объркани обяснения за инцидента, в момента се изяснява по видеозаписи кой е бил зад волана на червеното возило. Според "Флагман" знойната красавица Соня Урумова е приятелката, която прикрила пред полицаите изцепката на плеймейтката Нора Недкова. Бившата любовна тръпка на Слави Трифонов пък коментира в социалните мрежи инцидента по следния начин: "Е Откриехме сезона подобаващо! Купонът ни беше толкова щур и горещ, че една от приятелките ми се разгорещи толкова, че реши да охлади задните ни гуми, за изтрезняване!

Еее, посмяхме се, айде "Corona, ciao!"! Dragana Spasovska Sonya Urumova. И довечера пак!”. (запазваме оригиналния текст, б.ред.) Истината, според очевидци, които са били в съседен автомобил с този на Недкова обаче и съобщиха новината за Флагман.бг, е, че веднага след инцидента Нора побързала да позвъни на приятелката си.

Тя само я попитала дали е пила в момента и може ли да дойде веднага. Знойната Соня веднага пристигнала да спаси миската, казала, че в началото на вечерта е изпила две чашки, но вече нищо й нямало. Заради обърканите обяснения на двете секс бомби, полицаите ще изясняват кой е бил зад волана на червеното возило от видеозаписи.

Тогава позвънили на Пътна помощ, а после и на полицията. Първо на мястото пристигнала спасителната техника, а след това и патрулка. Нора Недкова купонясвала в шумна женска компания цяла нощ.

Първоначално дамите били в „Planet Yacht”, след което продължили в пиано бара на марината. Една от атрактивните секс бомби, с които Недкова разливала скъпото шампанско снощи, е дубайската принцеса Драгана Спасовска.