Тя винаги го е играела лошо момиче, черната овца и прочие, като дори в повечето случаи изглежда пресилено, все едно се напъва да го играе такава. Да, говорим за Деси Цонева, която обича да демонстрира непукизъм, любов към чашката и дори простащина.

Този път обаче тя отиде твърде далеч и направо се оля. Забравила, че е не само семейна жена, а и майка на две сравнително малки деца, Десито се изцепи публично, че най-любимата й дума била "К*Р". Ама направо много го обичала и живеела, едва ли не, за него...

Басираме се, че има един доволен от цялата тая работа и това е мъжът й - издателя Явор Стефанов. Ако, разбира се, Цонева не просто си го говори, а действа по темата.

Потребителите обаче останаха потресени и много от тях, предимно жени, скочиха срещу щерката на Митко Цонев със съвет, че като изпростява, не става по-привлекателна, напротив.

Мъжете пък направиха точно обратното - попитаха я къде го обича, какъв го обича и по колко пъти го обича... В крайна сметка Цонева май се осъзна и призна, че била посветила думата на ЦСКА.

Източник: Crimesbg.com