Двамата са заедно от десетилетия, но не можем да се сетим кога последно видяхме златното момиче Мария Петрова толкова щастлива и сияеща. Жената на Боби Михайлов винаги е била сериозна, отговорна и стилна. Тя отгледа Ники Михайлов и сестра му Бисера като свои, и дари Борислав с още една дъщеря Елинор.

Петрова преживяваше заедно с половинката си всички скандали, перипетии и ядове покрай мястото му в директорския стол на БФС, а заедно с това беше ежедневен свидетел на най-голямата му страст, която не е тайна за никого - чашката.

Мнозина й се чудеха как търпи пиянството на Михайлов и как не си е грабнала досега чукалата, но ето, че и това се случи. В момента хубавата Мария е на другия край на света - на остров Аруба, намиращ се на Карибите и изглежда опияняващо.

Едно е сигурно - тя не е там с мъжа си, но близки до нея не пожелаха да разкрият кой я придружава. "Ако трябва да се разбере нещо, ако има какво да се каже, то ще го направи самата Мария. Сега я оставете да бъде щастлива и да се радва на живота", коментираха кратко източниците.

А потребители се надяват, че най-после й е дошъл умът и е теглила м@йните на Боби Михайлов.

Източник: Crimesbg.com