Преди часове, в събота вечерта, се състоя може би най-бляскавото събитие за годината - сватбата на бизнесмена Динко Динев. Той взе за съпруга ослепителната красавица Даниела Неделчева, която всъщност му е пристанала отдавна.

Динко и Даниела са заедно от цели десет години, а имат и едно дете. Досега обаче никой не вярваше, че ще се оженят, защото милионерът е встъпвал в брак само веднъж в живота си - с майката на първите си две деца. А знаем, че той е "ударник" в производството - щастлив баща на седем деца от пет различни жени.

Нито една от останалите обаче не успя да му надене брачния хомот и е цяло чудо, че Даниела направи това. "Явно наистина я обича. Да се реши наш Динко на това и то след 10 години живот с тази жена, не е шега работа", смигват близки до него хора.

А Даниела е като изящна статуетка и беше приказна булка. Гримът й е дело на Цецо Андреев, а сред гостите на тържеството бяха Стефка Костадинова, Марта Вачкова, големият Христо Стоичков и редица други. Всички пожелаха щастие и дълъг живот съвместно на влюбените, а къде ще е меденият им месец още не е ясно.

Сигурни сме обаче, че Динев добре ще се постарае, така че поводи за тревога няма.

Източник: Crimesbg.com