Безспорно едни от най-големите врагини в "Ергенът" 2 се очертават Пам Велидис и Габриела Цонева. Пищната рубенсова красавица и пластмасовото чудо не се понасят още от първата си среща, а причината за това е голямата уста на Габи. Надутата пловдивчанка нарече Пам "дебелана" и "дюнер", без последната изобщо да я провокира с нещо.

Нападките и заяждането не спират всеки ден като вчера видяхме поредния им сблъсък при играта с балоните, когато Габито цвилеше ужасена, че Пам ще я смачка като слон...

Е, днес напрежението ще ескалира дотам, че ще се стигне и до физическа саморазправа, след като Пам ясно ще заяви на Габриела, че може да е по-дебела, но е в пъти по-добра в леглото от нея. Цонева ще се опули, а после ще нададе вик до небесата.

"По-страстна и по-гореща съм от теб с мъжете и мога да се басирам за това. Така че, момиче, я по-добре се скрий", най-после и Пам ще захапе джукестата Цонева, а дружките на пловдивчанката ще изригнат в нейна защита.

Така ще се стигне до бой, за който ще разбере самият ерген. Културният и възпитан Евгени Генчев ще заяви на участничките, че няма да търпи насилие в свое присъствие и ще напусне стаята, зарязвайки ги всички до една.