Няма съмнения, че тази година Дядо Коледа е бил повече от щедър към Алекс Гърдева. Момата от „Ергенът“ ще посрещне новата година не само с ефектен, а и твърде скъп автомобил. От няколко дни насам брюнетката се придвижва с удивително „Порше Тайкан“, струващо точно 477 бона. То е и най-скъпият електромобил в световен мащаб и няма по-луксозен автомобил на ток от него. Предвид факта, че едва ли си е платила лъскавото возило сама с приходите й като инфлуенсър и менте психолог, възниква въпросът кой й е купил скъпарското возило на ток.

 

Макар и печеливш, измамният ритуал Аяуаск, едва ли й е донесъл приходи в размер на половин милион лева, че да може да си го купи сама. По всяка вероятност, той й е подарък от някой чичко-паричко, каквито риалити героинята неведнъж е признавала, че предпочита. .

Пишман психоложката Александра Гърдева подкара мощен звяр за 500 бона

Макар в първия сезон на „Ергенът“ тя да бе представена в положителна светлина, истината за истеричната, неуравновесена и скандалджийска същност лъсна по време на онлайн формата „Къщата на инфлуенсърите“. Оказва се, че самата тя се нуждае от психолог.

 

В социалните мрежи коментират, че все пак трябва да има някакъв регламент за тази професия, а не всеки истерик да се самоопределя като специалист по психично здраве, макар отдалеч да си личи, че не може да се оправи със собствените си нерви. Неслучайно в мрежите определят миньончето като обикновена златотърсачка.

 

До преди няколко месеца тя шофираше бял Мерцедес CLSза около 50 бона, но вече е вдигнала нивото с автомобил за 500 бона.

Източник: Уикенд