Несъмнено Димитър Куков е един от най-интересните участници в четвъртия сезон на „Игри на волята“.

Ландшафтният архитект обаче е пропуснал да сподели една доста любопитна подробност за себе си, а именно, че е с хомосексуални наклонности.

При все, че 32-годишният чаровник с атлетично тяло предпочита да не афишира този факт, той не е тайна за хората от най-близкото му обкръжение. Всъщност той е бисексуален, предвид факта, че в архивите си има записани и връзки с представителки на нежния пол. 

От години обаче той се е обърнал към собствения си пол и предпочита именно тяхната компания. Според запознати, Димитър Куков имал сериозен приятел, но с него се разделили преди да влезе в „Игри на волята“. Така и не става ясна причината, довела до краха на връзката им.

По всяка вероятност истината за хомосексуалните му наклонности ще лъсне в някой от следващите епизоди на риалитито.
Той се превърна в един от най-големите дразнители в тима, след като бързо успя да влезе в сериозни пререкания с останалите мъже от отбора.

Не може да не отбележим факта, че истината за Куков почти веднага бе надушена от Генчо, който дори не прави опит да скрие антипатията, която изпитва към него. Очевидно в опит да защити личността си, Димитър Куков не спира да коментира какъв мъжкар е и как мъжеството не се демонстрира нито чрез мускули, нито пък чрез татуировки.

Само преди няколко дни той озадачи сериозно последователите си като публикува в профила си в социалните мрежи доста провокативни снимки, които на всичкото отгоре са двусмислени.
Източник: Уикенд 
 

Пишман мъжкарят Димитър Куков върти женски номера