Пилотът на изчезналия Боинг 777 - Фария Абдул Хамид, редовно се опитвал да сваля пътничките, пушел докато пилотира

Пилотът на изчезналия Боинг 777 Фария Абдул Хамид редовно се опитвал да впечатлява пътничките по време на полет. Редовният му номер бил да кани красивите момичета, пътуващи със самолета, който пилотира в кабината при него! И не само това. Хамид се смеел с тях, разказвал им вицове, дори палел цигари. Шокиращата информация идва от две момичета, които твърдят, че са летели преди с изчезналия Боинг.

[caption id="attachment_378827" align="alignleft" width="300"]Пилотът на изчезналия Боинг обичал да се закача с пътничките Пилотът на изчезналия Боинг обичал да се закача с пътничките[/caption]

Джонти Рос от Южна Африка и приятелката й Жан Мари от Пукет летели до Куала Лумпур. Билетите им били от същата фирма, за която летял и изчезналия Боинг. Момичетата разказват, че в момента, в който Хамид ги видял накарал стюардесите да ги заведат при него. Рос разказва, че той си е приказвал с тях през цялото време докато били в кабината му, шегували се и дори си запалил цигара. И това далеч не било всичко. В един момент Хамид направо се обърнал с гръб към пулта за управление, за да може по-добре да вижда двете девойки, научиха от БЛИЦ.

Джонти и Жан Мари дори показаха снимка, за която твърдят, че е направена с пилота на изчезналия Боинг в кабината му.

)