Братът на Пике се ожени вчера за дългогодишната си приятелка Мария Валц. Сватбата се състоя в Испания и футболистът се появи с половинката си Клара.

Пике наскоро бе в Маями, където живеят синовете му от Шакира.  Той се върна за сватбата на брат си и се говори, че на събитието е официализирал годежа си с Клара. И ако не го е направил това ще се случи много скоро. „Пике и Клара имат планове да се оженят и внимателно избират датата, на която да обявят годежа си, издава източник на Дейли мейл.

Пике и Клара на сватбата на брат му: Тя с тоалет на Вики Бекъм, но свекървата открадна шоуто! (Снимки)

Известният спортист бе много елегантен на сватбата, както и настоящата му приятелка. Тя бе издокарана в рокля на Виктория Бекъм. Много подходяща за този горещ сезон, макар, че изглежда  доста разкрепостена.

Пике и Клара на сватбата на брат му: Тя с тоалет на Вики Бекъм, но свекървата открадна шоуто! (Снимки) - Снимка 2

Майката на Пике обаче обра точките на сватбата. За този важен повод Монсерат Бернабеу, която не обичаше никак предишната си снаха Шакира, избра зелена рокля, която се превърна в хит.

Пике и Клара на сватбата на брат му: Тя с тоалет на Вики Бекъм, но свекървата открадна шоуто! (Снимки) - Снимка 3

За никого не бе тайна, че свекървата на певицата изобщо не одобряваше колумбийката. Две са причините, заради които двете жени останаха смразени. Първо госпожа Бернабеу смяташе, че Шакира не е достойна за сина й защото бе с 10 години по-голяма от него и второ тя не е от Каталуния, пишат испанските медии за враждата между двете дами.