„Пълната жена не е проблем, проблем са празните“ – този афоризъм сътвори не кой да е, а самият Пиърс Броснан, изиграл най-добрата роля на култовия агент 007 Джеймс Бонд. Неотдавна той чукна достолепните 70 години и от този връх на възрастта си отговаря на ироничните подигравки, че съпругата му Кийли Шей Смит е зверски надебеляла. В един момент тя прехвърли критичните 100 кила, но това явно изобщо не притеснява екранния Джеймс Бонд, който направо я боготвори...

Говори се, че Агент 007 даже носи на съпругата си кафе, пасти и десерти в леглото и галено я нарича „сладка прасковка“. Това хвърля в недоумение повечето хейтъри, които не спират да се чудят как точно сексапилният актьор Пиърс Броснан, един от мачовците на Холивуд, може да бъде щастлив с жена, която има такава външност и не полага никакви усилия, за да изглежда добре.

За тяхната любовна история може да бъде изписан цял роман. Пиърс Броснан беше женен за австралийската актриса Касандра Харис, която почина от лоша болест малко след като го дари със син. След като дълго време е в траур, актьорът среща очарователната и умна журналистка Кийли Шей Смит. По това време тя има фигурата на моделка. Двамата стават двойка, но интелигентната Кийли не иска брак.

Нейни са думите: „Не искам да ставам съпруга на Пиърс, искам той да е с мен, докогато ме обича...“

Пиърс Броснан: Пълната жена не е проблем, проблем са празните!

Впоследствие му ражда две деца и едва тогава идва бракът. Ето защо сега са разбираеми думите на Броснан, че не пълните жени са проблем, а празните.

Пиърс Броснан: Пълната жена не е проблем, проблем са празните! - Снимка 2

Източник: „Уикенд“