Попфлок певицата Антоанета Линкова по-известна като Роксана се омъжи за своя любим Мариян Митев на пищна сватба в Арбанаси.

 

Щастливото събитие се състоя в събота в атракцион „Калоянова крепост“.

Припомняме, че това е трети брак на изпълнителката, която стартира своята кариера след участие в риалитито „Стани попфолк звезда“ в предаването на Слави Трифонов.

 

Венчавката събра десетки популярни личности, а на сцената глас извиха Софи Маринова, Илиян и др. Самата Роксана също грабна микрофона и изненада гостите с песента на Уитни Хюстън “I have nothing”.

38-годишната певица се врече във вечна вярност на бизнесмена Мариян Митев-Неч, който живее в Германия и има охранителна фирма. Двамата са заедно повече от година. Според мълвата те се запознали покрай неин концерт, на който гардове на вече настоящия й съпруг трябвало да пазят изпълнителката.

Преди известно време пък Роксана публикувана в личния си „Инстаграм“, че това ще е третият и последен за нея брак.

Неслучайно за място на венчавката влюбените избрали заведението на Галена и Галин, тъй като новият мъж на Роксана и този на колежката ѝ членуват в рокерската група „Hells Angels“.

От двата си предишни брака Роксана има две момчета. Бизнесменът Мариян Митев-Неч също има момченце от предишен брак.

Само преди две седмици изпълнителката попадна в полезрението на медиите и с опита си да влезе в политиката. Тя беше кандидат-депутат от партия „Меч“.

Източник: news24sofia.eu