Певицата Ива Давидова, която е известна с хитовете си от народната музика и е чест гост по сватби, кръщенета и други събирания, продължава да преминава през ада. Нещо повече - проблемите с бившия й мъж Димо Кирилов стават брутални.

Както знаем, въпросният се ожени за Ива, но скоро след раждането на бебето им, започна да й слага рога. Върхът на всичко бил фактът, че не само си хванал любовница, докато бил в Германия, но и заживял с нея и децата й. А за своята дъщеричка петак не давал, чакал всичко на съпругата си.

Давидова научила за предателството му, благодарение на същата тази любовница, която я уведомила чрез просташки съобщения в Месинджър. А, когато певицата незабавно поискала обяснения и развод от мъжа си, станалмо страшно.

Всички сме запознати с това как първоначално Димо клеветеше жена си, че била пияница, която се напикавала почти всяка нощ до него на спалнята. След като видя, че феновете й я подкрепят и не се отказват от нея обаче, той започнал с директните заплахи.

"И това не е еднократно или нещо, казано ей така. Получавам редовни закани и заплахи за живота си. Мъжът, когото съм обичала и направила баща, иска да ме заколи", обяви публично ужасената Ива Давидова.