През последните десетина години сме гледали певеца Орлин Павлов в редица филми и сериали. Тази пролет следим с интерес участието му в теленовелата „Съни бийч“ и за пореден път се убеждаваме, че е роден за актьор. След като на 23 април навърши 45 години, Павлов повдига завесата около живота си.

 

Твърди, че никога не си е правил равносметка и допълва, че ако доживее до 80 години и не е хванал Алцхаймер ще направи това тогава. Към момента си е поставил редица цели и няма време и желание да тегли някаква черта като сметкаджия, търсейки плюсове и минуси.

 

Към момента основните му ангажименти са предимно певчески – има концерти из страната и пее на частни събития. Подготвя и снимките на нов видеоклип, който най-вероятно ще реализира след Великден. През лятото обаче го чака много работа – има и актьорски планове, но за момента отказва да обяви каквото и да било по този въпрос.

Ролята на цигуларя Андрей Отшелников в „Съни бийч“ му отнела 5 дни на снимачната площадка.

 

Макар да признава, че семейството му е негов приоритет, допълва, че никога не са мислили за брак с половинката му. За сметка на това пък мислят за второ дете, а дали ще се случи, само Бог знае.

 

При все, че навремето бил страхотен купонджия, е категоричен, че никога не си е позволявал да прекалява с алкохола. Споделя, че 7-8 месеца преди да влезе като участник в „Денсинг старс, скъсал менискус, докато играел футбол. След успешната операция обаче успял дори да спечели танцувалния формат и оттогава е загърбил футбола.

 

Надява се до края на годината да успее да приключи с ремонта на къщата на прапрадядо му Тодор Пенчов в Гайтанево.

Дълго време не спортувал, но пък за сметка на това навъртял хиляди километри с колата и в момента е във фаза, в която отново се опитва да си създаде навик за спортуване и движение. Скоро ще започне да тренира бокс и кикбокс.

 

Категоричен е, че трябва да поотслабне, за да е в още по-добра форма, тъй като според него човек изглежда най-добре пред камера, ако е по-слаб.

Макар години наред да е определян като секссимвол, той е категоричен, че не се е възползвал от това и допълва, че когато трябва да излезе на сцената да пее, не може да разчита на външния си вид. А и не живее с мисълта, че е хубав мъж, не това е водещо за него. Освен това подчертава, че в последните години не са го определяли като секссимвол. 

 

Към днешна дата е в много добри отношения с музикантите от група „Каффе“ – поканени са като специални гости на R&B наградите. Повечето от тях ще присъстват – двама живеят във Варна, а един от Пловдив. Според Павлов е много готино, че имат повод да се съберат отново.

 

Признава обаче, че не е мислил в посока възстановяване на групата, а и си дава сметка, че би било доста сложно. Споделя, че може би биха направили някакъв концерт, но не и да събират бандата отново, тъй като всеки от музикантите си има минимум по 2-3 самостоятелни сериозни проекта.

Източник: Уикенд