Че Петя Буюклиева е надарена с глас, това никой не отрича. Но и че нравът й е меко казано смотан, също е факт и това явно се засилва с годините. Зрителите и преди са скачали срещу нея, когато е участвала в риалити формати, но сега, в "Черешката на тортата", направо се канят да я "линчуват".

64-годишната певица се показва в отвратителна светлина. Злобата, дребнавостта и лицемерието й идват в повечко на всички. Най-светъл пример за всичките тези "качества" беше вечерята на Удо. Бившият баскетболист Людмил Хаджисотиров беше буквално изяден от Петето и то за най-дребни неща.

Буюклиева го заяде, че домашният хляб, който е направил, не е нищо особено, защото вече има домашни пекарни, които правят всичко сами. После нарече и салатата му "манджа с грозде". А, когато научи, че тъща му е приготвила десерта по рецептата на тирамисуто на София Лорен, хептен скъса синджира.

"Така ли?! Значи аз да си късам з@дника от готвене, а на другите да им идва наготово", писна певицата. След което пък се заяде и с Анджелика като я обвини, че преиграва на масата.

Върхът на всичко обаче бе моментът, в който тя даде по-ниска оценка на Удо, а на тръгване взе да го целува и да му се мазни...

"Ей, тая лелка не се трае! Бива зло, бива фалш, ама нейното е патология. Пете, пий си хаповете и не се показвай на екран, че си отврат!", размазаха я зрители.

Източник: Crimesbg.com