На въпроса: „Как успявате да запазите любовта си с Джими (Димитрис) през годините, пък и в същото време той да бъде приятел с бившия ви мъж Стефан?“, Петра разбулва отчасти отношенията между тримата.

„То и Елвира Георгиева ходи с двамата си мъже... Няма да е сама, ще съм като нея. Джими виждаше, че Стефан много страда от раздялата ни. Личеше си, че съм имала хубаво семейство, че съм била много щастлива – той това го знаеше от момента, в който започнаха отношенията ни. Привърза се към дъщерите ми и направи всичко възможно, за да се чувстват те комфортно. Разбра, че Стефан е изключително свестен човек, че държи на мен и иска да съм щастлива, макар да му е болно, че съм с друг мъж. И го прие, хареса го и станаха приятели. Уважават се, което много ме радва – станахме си много задружни тримата“ – споделя многознатително Хищната хиена на попфолка.

Петра многозначително за двамата си мъже: Станахме си много задружни тримата

„Иначе една жена може да задържи вниманието на мъжа си, като го изненадва всеки ден с по нещо – скрити таланти, уникално блюдо, да се гласи, да бъде различна. Винаги съм се появявала пред мъжете си на ниво като жена“ – споделя Петра.

Източник: „Уикенд“