Даниел Петканов е бесен от новата връзка на бившата си съпруга Алекс Богданска и май вече съжалява за това, че й поиска развод. Причината за лютата му ревност и гняв не е толкова фактът, че нов мъж "оправя" Александра, колкото това, че последният става все по-близък със сина им Габриел.

При все, че Мартин Иванов, както е името на въпросния, е и по-хубав, и по-богат от Петканов, нормално е Дани да се тревожи, че мускулягата ще привлече детето с парите и подаръците, които му прави, за да се хареса на Богданска.

Алекс Богданска и Мартин Иванов са двойка от около половин година, но вече са ходили заедно с Габриел на няколко почивки, като последната от тях бе наскоро в Тайланд. Снимки показват как Мартин се радва на компанията на малкия Габриел, а това убивало Лудия репортер.

"Дани постави условие на Александра да не се показва публично с Мартин, за да не ги говорят всички и тя все още не пуска общи снимки. Но макар и снимани поотделно, на едни и същи места, ясно си личи, че са заедно. Алекс пак се уреди с паралия, защото самият Мартин не е богат, но има безумно богати родители", коментират близки до него източници.

Иванов пък умирал да бъде не само богат, но и известен, така че връзката с Алекс му идва дюшеш.

Източник: Crimesbg.com