Вече няма съмнение, че младата съпруга на Фарук Боран, е забременяла. За това намекна самият той на свой концерт тези дни в Северен Кипър.

„Жена ми не е с мен тази вечер, тъй като е в деликатно положение и докторите я посъветваха да не пътува и да си остане в Истанбул“ – обяви пред феновете си прочутият актьор и певец.

51-годишният Йозджан Дениз се венча за иранката в началото на годината след 2-годишна връзка. Половинката на екранния Фарук Боран от сериала „Завинаги“ е на 26 години и може да му бъде дъщеря. Голямата им възрастова разлика обаче не е шок за феновете на тв любимеца, тъй като и бившата му съпруга беше по-млада от него.

Все пак има и фенове, които злъчно коментират, че персийката е побързала да „върже“ мъжа си с дете и на това се дължи скорострелното й забременяване.

Йозджан е експоловинката му Фейза Актан минаха под венчило през 2018 г., а месец по-късно се роди синът им Кузей. Още на следващата година съпрузите се разведоха, а после пак се събраха, но за кратко. Сега те се мразят до мозъка на костите си.

Персийската жена на Фарук Боран го „върза“ с дете

Връзката на Йозджан с иранката Самар Дагдар го изпокара с майка му, която не одобри приятелката му. Мама Кадрие дори обяви, че няма да проговори на сина си, докато той е с персийката. Но с появата на поредното внуче явно трябва да се примири...

Източник: „Уикенд“