Всяка жена си мечтае мъжът, за когото се е венчала, да остане този, за който го е мислила - едва ли не перфектният. Казали са го по-опитни от нас - мъжете са "перфектни", но до време. Ето, че правилото се потвърждава и от още един представител на силния пол - съпругът на Емилия - Жорж Башур.

Певицата, която му роди дъщеря и де факто се "кълнеше в него", трябва да преосмисли поведението му. Което в последно време станало повече от озадачаващо и нехарактерно, разкриха близки до чалга дивата.

След третото си раждане, Емилия трудно се справя с два проблема - този с килограмите и друг с косата. Ако заради националността си, Башур е склонен да харесва по-пищни и сочни дами, то косопадът на жена му изобщо не му се нравел. И вместо да подкрепя Емилия в терзанията й, той все по-често се заглеждал по чужди жени.

"Самата Ема призна публично, че има проблем с косопада. По принцип самата й коса е тънка и слаба, а след раждането нещата се задълбочиха. Взима мерки, маже се с какво ли не, но това е кошмар за всяка жена. А вместо да я подкрепя и да я кара да се чувства желана и обичана, Башур все повече я пренебрегва", споделят източниците.

И добавят, че често пъти той оставял Емилия да се грижи за децата вкъщи, а той изчезвал - уж с приятели, но го нямало по цели нощи. Къде ходи, какво прави и с кого, това само той си знае.