Мая и Магапаса - помните ли ги?! Със сигурност феновете на чалгата няма как да забравят тази култова двойка от зората на този стил музика, макар че отдавна са приключили, както с кариерата си, така и с брака си.

Мая и Магапаса имат една дъщеря - Кристиана, която живее в момента с майка си в Щатите. Мая се раздели с мъжа си, заради безкрайните му изневери и похождения по чужди женички, а към днешна дата и двамата имат нови партньори.

Въпросът обаче е защо Мая се докара на това, което е днес?! Певицата е просто неразпознаваема и причината не са годините й - 51, а манията по пластични интервенции. Видът е е меко казано страховит и потребители признават, че си плюят в пазвите.

"Не може сам да си причиниш това, не може! Вижте й веждите - че те ще ударят в тавана всеки момент. Ами носа, ами джуките, ами скулите, страшно е. А каква готина мацка беше навремето и не възрастта й е проблем. Преди две години изглеждаше съвсем нормално, но сега... Все едно гледам кадри от "Планетата на маймуните", коментират потребители в мрежата.

За жалост жените като Мая никак не са малко. Все повече представителки на нежния пол сякаш са убедени, че колкото по-изкуствено, толкова по-модерно, но истината е, че резултатите в повечето случаи са плачевни. Няма нищо по-хубаво от корекция, която да не личи, че е правена, обясняват за енти път експерти.

Източник: Crimesbg.com