Легендарният вратар на сините и националите Здравко Здравков се обърна с изключително силни думи към сина си – брокерът Павел, който мери сили за голямата награда в „Сървайвър“.

 

Павел от „Сървайвър“ профукал 300 бона в казината

Трогателното послание, което футболистът изпрати до наследника си, предизвика сълзи в очите му. Здравков-старши и съпругата му написаха на своето момче следните думи: „Всички много се вълнуваме да те гледаме и преживяваме всяка емоция с теб! Забелязва се смисленият ти благ, смирен и вглъбен поглед. Гордеем се в всичко, което показваш от себе си и колко си истински. В игрите викаме за теб и ти изпращаме сили и хъс“.

 

До момента Павел защитава достойно името на баща си в Доминикана с отличното си представяне. Всички от племето Войни получиха мили послания от близките си, гарнирани със снимки. Това бе наградата им след спечелената битка срещу отбора на известните.

 

Павел на свой ред обясни, че малко късно е разбрал кой е истински до него в живота и какво значат семейството и приятелите му.

По-рано той призна, че е страдал от хазартна зависимост. Според запознати синът на Здравков е профукал над 300 хиляди лева по казината за срок от няколко години.

Източник: Уикенд