Паулина Ванегас разговярала с годеницата на Краси Джунов!

Сексапилната Паулина Ванегас категорично отхвърли спекулациите, че тя е била причина автомонтьорът Краси да се раздели с испанската си приятелка. [caption id="attachment_609136" align="aligncenter" width="223"]Паулина Ванегас Паулина Ванегас разкри истината за годеницата на Краси Джунов[/caption] В откровено интервю за Woman.bg участничката в риалитито обясни, че дори си е писала с Ноеми Ортега.

„Тя е изключително приятен човек. Двамата са се разделили отдавна и това е много стара снимка, която няма нищо общо със случилото се във „Фермата”. Краси лично ми разказа за нея, докато бяхме в предаването. Дори й е предложил брак, но те отдавна вече са разделени. Още преди той да влезе във формата.

Това, за което съжалявам са неверните неща, които прочетох за себе си. Някъде пишеше, че съм била хваната в тройка... Че мъжът ми ме бил изгонил от вкъщи, но това са лъжи. Как ще ме изгони, като аз живея в мой собствен дом?” Паулина Ванегас отново повтори, че е влязла във „Фермата” заради сина си Николас, който е голям фен на предаването. Двамата за първи път се разделяли за толкова дълго време, но днес са непрекъснато заедно. Двамата бяха заедно и на представянето на Алманаха в столичен мол. „Това бе е първата голяма раздяла със сина ми и аз много съм му липсвала. Той бе много щастлив, че съм загубила дуела и съм отново при него. Аз от малък гледам да го възпитавам като отговорен човек, той от малък плаща сметки, след като му дам пари или изпълнява други леки задачи. Моето дете много ме обича и ме обгрижва”, горда е младата майка. Тя обаче не може да приеме лъжите за себе си: "Аз не съм жена, която мъжете издържат. Купила съм си апартамент и кола съвсем сама. От малка работя с майка ми и затова са ми много смешни коментарите на разтревожени фенове какво ще правя сега, след като гаджето ми ме изгони. Имала съм трудни периоди с майка си, когато не сме си говорели и тогава мъжът до мен ми е помагал, до никога не ме е издържал изцяло. Една жена не може да зависи изцяло от някой мъж, твърдо вярвам в това. Аз се занимавам с ловен туризъм и имам идея за инвестиция в тази насока, но все още е рано да говоря за нея. Искам да напиша и книга", споделя чаровницата.