Никому неизвестната до 2011 г. Ваня Пенева получи короната „Мис България“ с.г. от предшественичката си Ромина Андонова и стана блян на редица заможни мъже. През годините казанлъчанката криеше упорито мажете, с които имаше отношения, допреди 6 години, когато красавицата се похвали, че е забила бившия депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев, който се оказа нейният златен билет в живота.

 

Докато бе в Народното събрание по Тренчев също си падаха редица родни дами и дори го наричаха Ален Делон в „Народното събрание“. Мълвата носеше, че от всичките си ухажорки, той избрал най-влиятелната – бившата еврокомисарка Меглена Кунева, тъй като непрекъснато бил в компанията й. Това обаче се оказа лъжа – Кунева била близка приятелка с майка му – уважаваната бизнесдама Илиана Алипиева, вносител на куп световни модни марки за страната.

 

Връзката на Ваня Пенчева и Антони Тренчев се разви скорострелно и миската роди дъщеря от него. Преди броени дни стана ясно, че двойката са се сдобили и с второ дете, този път син.

Името на Тренчев нашумя най-вече покрай скандала с дружеството за търговия с криптовалута „Нексо“. Срещу компанията се води разследване и от ФБР за измами в особено големи размери и подвеждане на инвеститори. Както стана ясно през платформата са извършвани сделки на колосална стойност – над 94 млрд. долара.

Пътят на миската Ваня Пенева от Казанлък до Канада

След обвиненията, че един от клиентите на крипто борсата е финансирал терористични действия, МВР и прокуратурата извършиха проверки в офисите на компанията. Четирима нашенци бяха обвинени за участие в ОПГ с цел пране на пари и компютърни измами, според разследващите случая. Прокурорите започнаха разследване на „Нексо“ за предполагаеми незаконни действия, като бяха извършени обиски в офиса на компанията и още доста места в София.

 

Скандалът избухна през септември 2022 г., а моделката и мъжът й веднага избягаха в чужбина. Първо бяха в Дубай, а след това отпрашиха към Бахамските острови. От няколко месеца пък са се установили в Канада, където се роди и втората им рожба.

 

Ваня стана майка на дъщеря си Никол през 2021 г., а наскоро забременя отново от вече бившия депутат и го дари със син. Двамата са сключили тайно брак през лятото, за да са законно семейство и по този начин да се сдобият по-лесно с канадски паспорти, за да останат недосегаеми за родното и европейското правосъдие.

 

Единствената трудност, с която се сблъскала миската била, е трябвало да прекъсне детската градина на дъщеря си до раждането на малкото й братче.

И двете й деца са заченати ин витро. От хормоналното лечение наследницата на мръсните пари от „Нексо“, качила по 20 кг. и при двете си бременности.

 

Тъй като Антони Тренчев държи личният им живот в неведение за медиите, е забранил на миската да публикува в социалните мрежи каквото и да било, свързано със семейството. Едва наскоро Ваня качи снимки на големия си корем.

 

Макар двамата с криптофараона да са вече официално женени, грандиозното тържество се очаква през лятото на настоящата година. Двойката нямат търпение да се приберат в тузарското си имение на Лазурния бряг веднага след появата на втората им рожба и оправянето на документите му.

 

Близки до миската издават как е успяла да промени Тренчев, превръщайки го от най-желания плейбой в послушник, когото води за носа. Тя следи всяка негова стъпка изкъсо, а той трепери за щастието й.

 

Най-голямата слабост за Тренчев била майка му, която не се откъсвала от младото семейство.

Миската обаче успяла да извоюва съпруга си от нея. Илияна Алипиева пък намира доста по-млад от нея спътник в живота си, повлияна от тази промяна.

 

През годините Ваня бе спрягана за близка до редица мастити бизнесмени, сред които и братя Диневи, но в общи линии успя да запази репутацията си на неопетнена.

Към днешна дата 36-годишната миска е доволна от живота си – щастлива съпруга и майка на две деца.

Източник: Уикенд