Те се ожениха на пищна церемония през 2018-а година. Две години по-късно напуснаха Британия, заявявайки, че не могат да понесат да живеят в стъкления затвор, който според тях представлява кралския дом. И ще опитвам нов живот в САЩ. Три години по-късно, Меган и Хари са на път да прекратят, ако не брака си, то общия си бизнес. Но изглежда, че Хари е готов да изостави и съпругата си, за да се върне към собствения си живот в Англия.

„Най-добрият му приятел е неговият бодигард, на който отгоре на всичко той плаща огромна заплата. Доста тъжна история за една кралска личност, която иска да се превърне в звезда на небосклона на Холивуд“, коментират американските медии. На 40-я си роден ден, Хари беше сам, в компанията на двама или трима души, като дори Меган не беше на тържеството. Прави впечатление също така, че херцогинята не отбелязват на всички повече медийни изяви на съпругата си. И е изключена от тях.

„Те разделиха бизнеса си. На всички им става ясно, че Меган няма талант, няма харизма и без Хари дори не е интересна. А той започва да разбира, че не може да бъде нищо друго, освен кралска особа на пълен работен ден. извън семейството си не може да оцелее сам, животът му е в Англия, той все по-често говори за завръщане. И по-скоро ще го остави, вместо да се примири с това да се срещне очите в очите с тези, чиито животни почти съсипа“, коментират близки до семейството.

Факт е, че за първи път от три години Уилям и Кейт честитиха рожден ден на Хари. Кралят също. И дори е говорил със сина си. Хари от своята страна телефонира на снаха си, за да я подкрепи в битката й с болестта. На фона на затоплящите се семейни отношения, Меган пропагандира райска зеленчукова и плодна градина, от която уж да прави сладки и проповядва здравословен живот. Досега обаче не е произвела нищо, освен няколко консерви, заснети от нейни приятели в социалните мрежи. Хари от своята страна обича Америка и дори си позволи да участвате в срещата на ООН. А Меган беше извинена като ... "болна".

Мнозина обаче смятат, че бракът на съпрузите се разпада, а съюзът им вече е невалиден. „Хари не изпитва интерес към Холивуд, а Холивуд не се вълнува нито от него, нито от Меган. Обещанията й, че ще стане милиардери, се провалиха с гръм и трясък. Той вече осъзнава, че животът му в САЩ няма да е това което се надява и иска да се върне у дома. Решението изглежда всичко по-ясно. , коментират приятелите на семейството.

Въпросът е какво ще се случи с децата им? Малките Лилибет и Арчи по закон принадлежат на кралското семейство. И е много възможно да кралят за търсене и те да се върнат от Америка.