Кейт Мидълтън бе заснета за първи път след мистериозната  операция през януари. Тя бе забелязана край замъка  Уиндзор в понеделник.  Майка й Карол шофира, а принцесата на Уелс се вози на предна седалка. Поставила в черни очила на лицето си, а то няма и следа от усмивка.

Кадрите са направени рано сутрин. Вероятно двете се връщат от училище.

Кейт отпразнува Коледа в Сандрингам с принц Уилям, техните деца и останалата част от кралското семейство, а след това изчезна.

Британците и целият свят са загрижени за състоянието на своята любимка. Около болестта й има все повече тайни.

На 16 януари Кейт претъпя коремна операция и прекара цели две седмици в болницата. Медицинките специалисти съобщиха, че ще се възстановява поне до Великден. Говори се, че Мидълтън има сериозни усложнения след оиперацията.  Лекарите  буквално са спасили живота й.

„Изглежда като емболия или някакъв вид анестезия, която може да е причинила инсулт, което обяснява месеците на възстановяване и 24/7 грижи“, пишат те в социалните медии.

„Възможно е да е имала някаква реакция след упойката и да се наложи да бъде интубирана. Каквото и да й се случи, беше нещо много лошо. Ако можеше да се види, щеше да се покаже на хората, защото това веднага щеше да сложи край на всички спекулации“ – коментира се в мрежите.

Източник: blitz.bg