Тя беше първата, която Евгени Генчев покани на индивидуална среща. Тя бе и първата, която той целуна истински пред камерите на "Ергенът". Това е моделът Валерия Георгиева - една от малкото наистина естествени дами в предаването. По нея няма и една корекция, но очевидно има неща, които трябва да коригира - не във визията, а в характера си.

Източници от кухнята на формата разкриха, че завистта на останалите участнички и особено тази на Милица Гацева, която едва не пририта от шок след целувките, е била безсмислена. Защото Валерия ще си остане с тях - с двете целувки от пианиста, който бързо ще се отдръпне от нея и дори ще се отврати.

Нещата за Георгиева започват да се обръщат от идната седмица натам, като повечето от момичетата ще се настроят срещу нея, дори и настоящата й приятелка Айлин Бобева. Валерия ще се вземе страшно на сериозно след първоначалното предпочитание на Евгени към нея и ще започне да скача и да се заяжда с останалите.

Това няма да остане скрито задълго от пианиста, който ще погледне с други очи на привидно милото и нежно създание Валерия. Нещо повече - той ще се насочи повече към редакторката Елена, с която вече се харесаха от разговора си снощи на пейката.