Тя е първата жена на Христо Шопов, от която той има първородната си дъщеря Невена. Невена пък е кака на младия Наум Шопов, който е дете от втория брак на актьора. След скандала с комшийката, която уж бил заплашил с пистолет, първата му любов - Александра Георгиева проговори.

Алекс, която е шеф на балета в Берлин, заяви, че Христо винаги е бил луд, адски откачен, но в добрия смисъл и никога не е бил насилник. Двамата и до днес са запазили добрите си отношения, а тя му е благодарна, че е позволил навремето дъщеря им да замине с нея в Германия, където Александра емигрира заради професията си.

Тя разказва вече с усмивка, че Христо Шопов не може да си държи гащите вдигнати и е заклет женкар, направо болен на тема жени - точно това сложило и край на любовта им, защото се скъсал да оножда свои фенки.

"Той е непоправим, не бих издържала брак с него дълги години. Абсурд! Само да види някоя по-засукана "женска" и откача - докато не си легне с нея, няма да миряса. Надявам се да се е кротнал с годините, но честно казано не го вярвам. Това е природа, а на Христо си е такава - коцкар до мозъка на костите. Със сигурност обаче бих заявила, че насилник не е. Познавам го цял живот и никога не съм виждала и наченки на агресия у него", споделя Александра Георгиева.

Източник: Crimesbg.com