Само новината за сватбата на Адел и Рич Пол спечели на двойката няколко милиона. В ексклузивно интервю звездата призна, че е омъжена. И най-известният мениджър на баскетболните звезди в НБА официално е неин съпруг.

Една от най-богатите певици на планетата, успя да се омъжи на скромна церемония, тайно от всички. А новината съобщи в студиото на най-добрия си приятел Алън Кар, който публично я провокира да признае.

"Беше много забавно. Бях в публиката, когато Алън неочаквано попита "Някой да се е женил скоро? И Адел вдигна ръка и извика "Аз!", разкрива зрител, присъствал на сцената. Певицата признава, че е казала "Да" съвсем наскоро, но не каза кога.

По-интересно е обаче, че двойката споделя почти еднакви интереси и финансови възможности. Пол Рич "тежи" близо 120 милиона долара. Той е сключил договори за своите клиенти в лигата, на стойност над 12 милиарда долара. Сама Адел "струва" 138 милиона долара, така че двамата влизат със солидно финансово портфолио в брака си. Интересно е също така, че Адел е една от малкото големи звезди в музиката, които плащат ипотека. Певицата изтегли заем за близо 38 милиона долара, за да купи огромното имение на Сталоун за 58 милиона долара. И на месец плаща по близо 223 хиляди долара, ипотека. Внушителна сума, дори и за възможностите на самата Адел...