Джулиана Гани чу за себе си думи, каквито не е предполагала, че някой ще изрече за нея. Поне не и известен човек, при това директно в публичното пространство. Е, случи се, макар че тя първа даде ход на скандала.

Помним, че преди дни Джулката изригна срещу певеца Иво Димчев, който спечели в "Черешката на тортата" с меко казано нетипични и странни хрумки. Той например даде на гостите си да пият вино от кръвни банки, а храната му била дъвкана, преди да е готвена - според думите на Гани.

"Парцал долнопробен! Изрод пластмасов" - Джулиана Гани е в шок! (ето кой изрече тези обиди към нея - СНИМКИ)

"Не мога да приема такива извращения и не, това не е човек, когото да показват по телевизията, че и награда да взима. Децата ни не бива да стават свидетели на подобни упадъчни гледки", разпени се силиконката в мрежата, а реакцията на Иво Димчев не закъсня.

Певецът така изригна, че сме сигурни в едно - ако Ганито му беше пред очите, щеше да я разкъса, или най-малкото да й оскубе до корен всички екстеншъни. Вербалната му атака обаче не беше по-слаба.

"Ти ли, бе?! Ти, която си грозен и буквален антипод на женската красота. Ти, която не приличаш на нищо и мозък нямаш, ти ли ще даваш оценки и ще слагаше етикети на хората?! Парцал такъв, изрод! Това, че си парцал без фантазия и въображение, го знаем отдавна, но и че си парцал без чувство за хумор... Ужас! Уволнена си! Омитай се!", попиля я Иво Димчев в отговор.

Джулиана е бясна и се зарече, че няма да остави нещата така.