Нанси Карабойчева първо свалила килограми, което е доста нетипично за бременните!

Първата и последна риалити Мис България у нас - Нанси Карабойчева очаква първото си дете заедно със съпруга си волейболиста Добромир Димитров. Съмненията, че е бременна, се появили на 1 декември, когато закъснял месечният й цикъл. [caption id="attachment_627156" align="aligncenter" width="300"]Нанси Карабойчева Нанси Карабойчева свалила 9 килограма в началото на своята бременност[/caption] “Два-три дни по-рано започнах да се чувствам малко по-странно и да усещам нещо, но, честно казано, не го очаквах. Мислех, че просто се подвеждам или сама си втълпявам. Много искахме бебе със съпруга ми”, разказва Карабойчева, която грабна приза през 2013 година.

Минали още няколко дни и решила да си направи тест за бременност. “Когато видях двете чертички, разбрах, че това е най-щастливото нещо, което ми се е случвало”, казва днес Мис България 2013. Заедно с Димитров решили, че искат бебе, близо половин година преди да разбере, че е бременна.

“Оставихме го на съдбата – когато е писано, ще се случи”, казва Карабойчева. И ето че след няколко месеца ще стане майка. На път към аптеката, за да си купи теста за бременност, съвсем случайно срещнала съпруга си. Разбира се, казала му накъде се е запътила.

“Той знаеше, че ще си направя теста”, разказва тя. Прибрала се, видяла двете чертички и го оставила в банята с идеята той сам да го види. “Това се случи около 14,00 ч. Мъжът ми ходи няколко пъти, обаче явно не го е забелязал. Аз вече започнах да си мисля, че има нещо, че едва ли не изпитва някакъв страх или не иска да коментира темата, защото още е много рано.

Тестът не гарантира, че е 100% потвърдено. Оказа се обаче, че е бил много разсеян. В рамките на 5-6 часа, в които той многократно влиза и излиза от банята, изобщо не е видял теста”, разказва Карабойчева пред в. 24 часа. Вечерта не издържала и го попитала защо не иска да обсъждат темата. Тогава разбира, че той въобще не знае за какво става въпрос. “Почувствах се много глупаво, защото исках да е някаква изненада, а накрая едва ли не се бях разсърдила леко, че не коментираме нищо по въпроса”, спомня си със смях красавицата. Димитров започнал да търси теста за бременност, който половинката му вече прибрала в кутийката.

“Той дори не разбра, че е положителен. Всъщност му казах, че съм го направила и много дълго време не коментираме резултата му. Започна да търси насам-натам. Намери го и застина с усмивка на устата. После започна да ме прегръща. И двамата изпитахме огромно щастие”, казва Карабойчева.

Още по-радостни били 2 седмици по-късно, когато отишли на доктор, за да потвърди, че бебето се развива нормално и всичко е наред. Двамата знаят пола на детето, но предпочитат да го запазят в тайна. Споделили са го само с най-близките си роднини. “Ние сме малко суеверни”, казва Карабойчева. Заради това и разкрива хубавата новина в социалните мрежи чак през март. “До 5-ия месец дори най-близките ми приятели не знаеха, защото изобщо не ми личеше. Не бяхме казали почти на никого освен на родителите си и на сестра ми”, спомня си Мис България 2013. Заради извънредното положение работи от дома си и смята да го прави, докато може. Тя е искала съвети относно майчинството както от своята майка, така и от приятелки, които вече са извървели този път, но не прекалява с подготовката. “Вярвам, че инстинктите ми трябва да си дойдат от само себе си. Първата ми братовчедка има бебе, което вече е на 4 месеца. Двете сме много близки и от нея ще мога да почерпя доста и съвети, и идеи. Със сигурност има кой да ми помага от тази гледна точка”, смята Карабойчева. Разбира се, всекидневието й се променя, след като разбира, че ще става майка. Докъм средата на 5-ия месец бременността й не била никак лека. “Доста повръщах, имах силно неразположение, нямах никакъв апетит. Свалих 9 килограма, което е малко парадоксално за една бременност, но вече съм доста по-свежа и си хапвам нормално. И майка ми е била така и доколкото знам, е наследствено в доста от случаите”, разказва Мис България 2013. Излизала на разходки за съвсем кратко и изцяло спряла с тренировките. “Почти нямах сила да стана от леглото, както се казва. Най-важното през това време беше, че всичко с бебето е наред. Даже е парадоксално, че плодът растеше сравнително по-голям за седмиците, в които бях, а пък аз отслабвах. Вече се чувствам добре”, казва Карабойчева. Дори сега прави йога и стречинг вкъщи. Като всеки отговорен човек избягва излизанията навън по време на извънредното положение. “Справяме се с поривите да излизаме. При мен наистина е много важно, защото ние, бременните, не можем да пием никакви антибиотици и т.н. Трябва да се пазим не само конкретно от COVID-19, но и от всякакви вируси и грипове. Важно е да не се разболяваме, така че аз си седя вкъщи, мъжът ми само ходи да пазарува. Всъщност единственото, за което излизам, е да ходя на прегледи, когато има възможност”, разказва Карабойчева пред вестник 24 часа.