Папи Ханс е с новата си от половин година

Константин Трендафилов, известен още като Папи Ханс, не крие, че от половин година има ново гадже. Певецът е обвързан с чаровна блондинка на име Сара. Той няколко пъти я е показвал в социалната мрежа и връзката им става все по-сериозна. Запознати издават, че двойката дори вече живее под един покрив. Трендафилов за сефте показа приятелката си в социалната мрежа за кратки видеоклипове "Тик Ток". Феновете обаче не харесаха момичето, защото доскоро бяха свикнали да го виждат с бившата му - певицата Дара. "Ама къде е Дара?!", "Защо изневеряваш на Дара?", "Дара е по-хубава", коментираха почитателите на Папи. Въпреки че е разделен с изпълнителката от две години, все още ги свързват с нея заради крепката им дружба. През това време нееднократно се появяваха слухове, че са се събрали, но те, разбира се, са далеч от истината, пише "Уикенд". Константин и Дара продължават да са добри приятели до ден днешен, но романтичната им връзка отдавна е приключила. Изпълнителят на хита "Кекс" има нова жена в живота си и тя се казва Сара. Хубавицата не е известна в публичното пространство, но според запознати се занимава с танци. Точно любовта към изкуството и музиката я събрала с Трендафилов.

Общи интереси

Общите им интереси ги сближили, а наскоро решили да заживеят под един покрив. Това е и първият опит на артиста в съжителството на семейни начала. Само допреди няколко месеца Папи казваше, че се е посветил на кариерата си. По думите му за жени изобщо не му оставало време, но ето че все пак в графика му се намери място и за любов. Той призна, че такива неща не могат да бъдат планирани и помоли феновете да не правят сравнения между бившата му и настоящата. Преди да се залюби в кръшната Сара, риалити звездата от "ВИП Брадър" изкара кратка авантюра с португалката Рита Патрочинио. Той неведнъж е разказвал, че трудно прежалил хубавата чужденка. Тя била в България на почивка за кратко, но успяла да му влезе под кожата. Месеци наред изпълнителят продължавал да мисли за нея и дори й посвети хита "Твой". Трендафилов срещнал Рита на морето, но авантюрата им продължила само два месеца. Тя се завърнала в родината си и с това интимните им отношения приключили. Известно време поддържали връзка по телефона, но постепенно красавицата се отдръпнала и разредила обажданията. Певецът бил готов да пътува до Лисабон, за да се видят отново, но уви, разстоянието ги разделило.

Параван

Зложелатели отдавна подхвърлят, че Папи всъщност "плува на левия бряг", а всичките му връзки с жени са само параван, ала той гледа с усмивка на клюките. Сякаш като потвърждение на тези слухове дойде и дуетът му с Азис. "Не съм гей. Имам високи изисквания към дамите, затова дълго време бях сам. Наскоро дори осъдих една медия, която си позволи да пише подобни щуротии", коментира артистът. [caption id="attachment_641545" align="aligncenter" width="300"]Папи Ханс заживя с новото си гадже сн. Инстаграм Папи Ханс заживя с новото си гадже сн. Инстаграм[/caption] Константин каза, че обича децата, радва се на племенниците си, ала самият той все още не се чувства готов да бъде баща. Смята, че е твърде млад и се вижда като родител в по-далечно бъдеще.