Певецът Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, отново лети на крилете на любовта. Той се събра с любимата си Сара Драгулева.

 

Двамата с актрисата бяха разделени, но за кратко. До раздялата им се стигнало заради тежката депресия, в която артистът изпаднал. С общи усилия обаче успели да преодолеят проблема. Авторът е споделял, че чаровната блондинка е била много търпелива.

 

Не крие, че за първи път му се случва жена да показва истинска загриженост към него и затова не искал да я изпуска. През последните месеци Папи изпадна в екзистенциална криза, заради кариерата м, която сякаш тръгна стремглаво надолу. Бил гневен, че парчетата, които вадел, не успявали да достигнат успеха на първия му и най-голям хит „Кекс”.

 

Папи Ханс и Сара не издържаха дълго един без друг и се събраха

Твърди, че към днешна дата излиза от най-трудния период в живота си, но все още не е успял да излезе. Допълва, че към момента нищо не може да го зарадва. Използва това откровение, за да представи новия си албум, който се радва на сравнително висок интерес от страна на аудиторията.

 

По време на раздялата им, приятелката на Папи Ханс пътувала с приятели до Гърция и Испания. Именно тези пътувания й помогнали да осъзнае, че Трендафилов много й липсва и склонила на молбите му да се съберат.

 

Певецът неведнъж е признавал, че характерът му е доста труден. В миналото много жени се опитвали да го разберат, но само Сара успявала да го изтърпи. Поради тази причина той й благодари, че е до него въпреки него и я нарече „моето момиче“ и „единственият човек, който е успял да го обича“ и който го научил как.

Източник: Уикенд