Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, е готов за брак. От 4 години той е обвързан с манекенката и актриса Сара Драгулева. Преди броени дни пък бившата му приятелка – певицата Дара, се сгоди и това го мотивирало да падне на едно коляно и да предложи на актуалното си гадже, издават негови близки.

Изчаквал само ангажиментите му в предаването „Денсинг старс” да приключат и да издебне подходящия момент.

 

Преди няколко месеца Папи излезе от период на депресия, но вече е добре и е готов за нови вълнуващи моменти в личен план. Именно любимата му Сара му помогнала да се пребори с черните мисли. Неслучайно той я нарича „истински ангел” – не само визуално, а и по душа.

 

Певецът и писател неведнъж е признавал, че има доста труден характер. В миналото много жени се опитвали, но само Драгулева успяла да изтърпи променливите му настроения. „Благодаря ти, че си с мен, Моето момиче. Единственият човек, който е успял да ме обича. И който ме научи как”, коментирал е артистът по адрес на чаровната блондинка.

Двамата неведнъж са разказвали историята на своето запознанство. „Преди много време се видяхме в едно заведение, правех се на интересен, но тя ме отсвири. После й написах „Хей, какво става? Не сме се виждали от 100 години!” и тя взе, че ми отговори”, споделял е Трендафилов.

„Стана ми приятно, че ми пише и започнахме да излизаме. Един месец го влачех по йоги и планини”, разправяла е на свой ред Сара, която набра популярност с ролята си на Гери в сериала „Братя”. Хубавицата има разнородни интереси – тя е модел на „Ивет фешън”, участвала е в много фотосесии и реклами, паралелно с това е завършила НАТФИЗ.

 

Папи е признавал, че не може да бъде с жена, която не се интересува от изкуство, защото няма да разбере неговия свят. Поради тази причина след раздялата с певицата  Дара дълго време бил сам, но любовта го изненадала, когато най-малко я очаквал.

 

Преди да срещне Сара, Папи казваше, чe ce e посветил на кaриeрaта си.  Той изживя краткотраен летен романс с млада португалка на име Рита, но не можеше да завърти сериозно гадже. Заради ексцентричния му стил пък тръгнаха слухове, че си пада по мъже. „Нe cъм гeй. Имaм виcoки изиcквaния към дaмитe, зaтoвa дългo врeмe бях caм!”, споделял е Константин.

 

По едно време слуховете, че е хомосексуален стават толкова натрапчиви, че той се принуждава да заведе дело срещу вестник, написал, че е имал гей авантюри в миналото. Осъжда го и получава извинение. Което не попречи на Валентин Кулагин да го нарича „Пепа Ханс” в къщата на „ВИП Брадър” преди няколко години и да прави двусмислени подмятания. Папи Ханс обаче е над нещата и за да провокира допълнително, записва дует с Азис, а в клипа двамата са по слипове в доста хомоеротични кадри.

 

Константин е категоричен, че поддържа приятелски отношения с всичките си бивши приятелки, включително и с певицата Дара. С нея изкара около една година. Раздялата им не била следствие на изневяра, а на различните им визии за бъдещето. „Не е имало трети човек между нас, просто в един момент пътищата ни се разминаха”, споделял е Папи. Дара дълго страда за него, но накрая го превъзмогна.

 

Връзката му със Сара пък датира от 2020 г. По време на пандемията се случило да изкарат повече време заедно и така се сближили. С напредването на времето изпълнителят на хита „Кекс” осъзнал, че точно тя е жената за него. Преди свои близки споделил, че ще ѝ предложи брак веднага след приключването на „Денсин старс”.

Източник: Уикенд