Стефан Николов или просто Стефан на Гала, както го наричат, очевидно си пада по блондинки. И не, не говорим само за водещата на "На кафе", а и за мадамата, с която преди дни го спипаха папараци в магазин в столицата.

На Стефчо, който е по-малък от Гала с къде десетина и отгоре години, му се носи славата на сваляч. Не една и две са легендите за чатовете му с непознати и засукани мацки в мрежата, но той винаги е отричал. Където има огън, има и дим, разбира се, така че съмнението в неговата тотална моногамност си остава.

В конкретния случай от тези дни обаче не става въпрос за забивки, а чисто и просто за случайна среща с позната и то не коя да е. Стефан се засече в магазина с Екатерина Стратиева, която е европейска шампионка по рали.

Двамата се видяха, побъбриха малко и после всеки продължи да товари количката с продукти. Стефан наблегна на бирите, които купуваше по няколко в големи бутилки, както и още разни пакетирани храни. А Стратиева заложи на минералната вода и други домакински стоки.

Самата Гала не беше с любимия си, което ще рече, че поне, докато тя е заета да вади пари за семейния бюджет, е натоварила Николов със задачи. Така де, няма само тя да отговаря за всичко, нека и той се мръдне малко, коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com