От месеци... какво ти - от година и отгоре даже, се носи слухът, че Евгени Генчев и Валерия Георгиева са разделени. Двамата били уж заедно, но само заради продукцията, която им наложила договорни правила и прочие, и прочие... Безумия! Защото те бяха във втория сезон, а след третия вече нямат абсолютно никакви задължения към формата - има ги Алек Младенов, но това е друга тема.

Та на въпроса за Генчо и Вал - да, заедно са и това вече няма как да е "нагласено", защото е придружено с най-якото доказателство. А именно папарашки снимки, направени от съвсем случайни хора на турската граница.

"Спряха ни и трябваше да изчакаме на границата, за да направят някакви проверки. Слязохме от автобуса да се разтъпчем и тогава ги видяхме - Евгени и Валерия. И те дремеха и чакаха рейсът на потегли към Истанбул, като през това време си люпеха семки и си бърбореха", пише читател, който изпрати фотото.

Пианистът и веганката бяха също и на събитието "Комиком", което събра тримата ергени заедно, но ако то може да бъде пробутано като "нагласено", то кадрите от читателя няма как да бъдат такива. Желаем щастие и любов на така обсъжданата двойка!

Източник: Crimesbg.com