Всяка крачка на Меган Маркъл и принц Хари следена от дронове

Папараци тероризират Меган Маркъл и принц Хари. Сагата за охраната на херцога и херцогинята на Съсекс в САЩ продължава с пълна сила. След като анонимни източници заявиха, че принц Чарлз е поел издръжката на Меган и Хари за бодигардовете им, сега приятели на кралската двойка твърдят, че това въобще не е така. Както стана ясно, принцът и бившата актриса са се нанесли, поне за момента, в имението за 18 милиона долара на актьора Тайлър Пери в Ел Ей. Другарите на Меган Маркъл и Хари са категорични, че херцогът и херцогинята са под закрилата на бодигардовете в имота. В бъдеще обаче те възнамеряват сами да си плащат за личната охрана.

Терор

Твърди се още, че откакто са се преместили в Бевърли Хилс, херцозите са подложени на истински терор от страна на местните папараци. По време на пандемията от коронавирус дронове няколко пъти са прелитали покрай имението незаконно. А целта им била да направят снимки на кралската двойка и на сина им Арчи, който само преди няколко дни навърши 1 годинка. За празника на сина си Меган и Хари споделиха видео, в което херцогинята чете любимата книжка на Арчи.

Оплаквания

Според данни на "Дейли Мейл", откакто херцогът и херцогинята на Съсекс са се преместили в имението на Тайлър Пери, има поне 5 подадени оплаквания към местните власти от тях, предават standartnews.com. [caption id="attachment_629810" align="aligncenter" width="300"]Папараци тероризират Меган Маркъл и принц Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal Папараци тероризират Меган Маркъл и принц Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] Изданието твърди още, че принц Чарлз се е съгласил да покрие разходите по охрана на херцозите, за да могат съпрузите да започнат за изплащат ремонта на Фрогмор Котидж. Той струваше 2, 4 милиона лири. Меган и Хари обещаха да върнат средствата, които дойдоха от британските данъкоплатци, за реновирането на резиденцията. Херцозите се преместиха в нея малко преди раждането на Арчи. Те живяха там няколко месеца, докато не решиха да заминат за САЩ.