Мария Бакалова се наслаждава на компанията на елегантен мачо в Канада. В същото време гаджето й Валери се притеснява преди дългоочаквания старт на „Dancing stars”. Toй не подозира кой се навърта около любимата му.

Мъжът, заснет до Мария е актьорът Себастиян Стан. Той така се е дегизирал, че никой не може да го познае. Сложил на главата си руса перука, той досущ прилична на младия Доналд Тръмп. Участва в снимките на филма “Стажантът“. Бакалова ще вземе ролята на  първата му съпруга, модела Ивана. Тя се бе облякла в екстравагантно червено палто заедно със златни скандали.

В сладки приказки изловиха папараците двамата актьори. Дали Мария ще се поддаде на чара на Себастиян, времето ще покаже.

Гаджето й Валери също ще има много изкушения в „Денсинг старс“. Той ще бъде в двойка със секси професионална танцьорка. Неговата майка - двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева, която не харесвала блондинката Мария, може да остане доволна.

В предишни сезони на риалитито опасната близост между някои от участниците се оказа съдбовна и завърши с брак за бизнесмена Петко и танцьорката Яна.

Източник: hotnews.bg