Паника избухна в Атлантик Бийч, в щата Северна Каролина, след като гигантско морско чудовище беше видяно край пристанището. Зрители случайно са заснели странното животно и публикуваха кадрите в социалните мрежи.

В последствие се породи спор, в края на който потребителите бяха убедени, че митичното "Неси" от Лох Нес вероятно е сменило хабитата си и в момента обитава крайбрежието на Северна Каролина, а не езерото в Шотландия.

Странното създание предизвика остри полемики, тъй като главата му напомняше глава на алигатор, тяло на змия, но... имаше и странна опашка. Дължината на тялото също е толкова внушителна, че далеч не прилича на алигаторите и змиите в Северна Каролина.

Първоначалните съмнения, че това е гигантска змиорка, или алигатор, бяха оборени от повечето потребители.  Естествено не липсваха и коментари, че то странно прилича на митичното същество от езерото "Лох Нес", което предизвика и доста подигравки.

"Бебе кит", "Това е алигатор", "Това е змиорка", бяха най-логичните коментари на потребителите. Но по-наблюдателните не се съгласиха с това. "Не е бебе кит, а и има извивки по гръбнака, които не са характерни нито за влечугите, нито за бозайниците. Главата е странна, но опашката прилича на перка", коментират други. Какво според вас е странното създание, може да видите във видеото, както и да оставите своя коментар в полето за коментари по-долу.