Писателят Георги Блажев, който от доста време насам се изявява и в ефир като панелист на Гала в "На кафе", сподели за една от големите драми в живота си. При това го направи публично, без да се интересува дали някои ще му се смеят или ще го нарекат "женчо".

Защото става дума за любовно разочарование, което Блажев претърпял от момичето, което обича. Слава Богу, не става дума за настоящата му партньорка Ива Папазова, в която той е лудо влюбен, а за бивша такава.

"Беше преди доста време, но наистина имах чувства към това момиче. Та, както и да е... Решавам аз, че ще й направя супер подарък и подарявам на двама ни страхотна екскурзия в Марсилия. Мисля, че ще е щастлива, ще се радва, а тя ме заряза още преди да се качим на полета за Франция", разказа Блажев.

Той призна, че се е държал мъжки и се е правел на две и половина, макар да му се е късало сърцето и да си е поревал по мъжки, защото и мъжете плачат, в което няма нищо лошо, нито странно.

Сега Георги смята, че това е било за добро и е било само още една крачка от пътя, който го е отвел до настоящата му любима. С актрисата Ива Папазова се познават покрай общи работни дела, а любовта им пламнала доста по-късно. Сега обаче вярват, че са един за друг.