Пандемията промени връзката между Кейт Мидълтън и Елизабет Втора

Пандемията промени връзката между Кейт Мидълтън и Елизабет Втора. Пандемията от коронавирус беше основното събитие през изминалата 2020-та година. Започвайки в началото в Китай, тя постепенно успя да обхване целия свят и да ни затвори в домовете ни в продължение на няколко месеца. Наложени бяха множество правила, затворени бяха хиляди бизнеси, а социалната изолация беше задължителна. Хоумофисът се превърна в нещо нормално, а почивките бяха отменени. Все повече хора се сблъскваха с болестта, което доказа, че тя не подбира нито по финансово положение, нито по пол, нито по раса. Холивудски актьори, членове на кралски фамилии и обикновени граждани се заразиха, карайки ни да повярваме, че всъщност ситуацията е много сериозна. 2021-ва година започна с надеждата ваксините да помогнат в тази борба, позволявайки ни да се завърнем към нормалния си начин на живот. По време на пандемията много от нас разбраха, че семейството и приятелите са най-важното и започнаха да оценяват всеки един миг с тях. Връзките станаха по-стабилни и доверието между най-близките се затвърди.

Сближаване

Подобно нещо се случи и в кралския двор на Великобритания, където Кейт Мидълтън и кралица Елизабет Втора още повече са се сближили. Според "Us Weekly", кралицата разчита много на херцогинята на Кеймбридж в тези трудни времена и се надява тя да поддържа нещата в правилния ред. В момента Елизабет се е изолирала в замъка Уиндзор, като за първи път от 33 години не пътува до Сандрингам за празниците. 

Пълно доверие

"Това са трудни времена за всички, включително за кралското семейство, и присъствието на Кейт влияе добре на кралицата", казва източник от двореца. Той добавя, че Елизабет е спокойна, тъй като има пълно доверие на Кейт и Уилям, че ще се справят със задачите в нейно отсъствие. Херцозите на Кеймбридж пък прекарват изолацията с трите си деца в Анмър Хол в Норфолк. Очакваше се те да се завърнат в началото на януари в Лондон, но Великобритания попадна под трети локдаун, което провали плановете им. Училището на принц Джордж и принцеса Шарлот пък остава затворено.

Ежедневни съвети

Източникът от двореца казва пред "Us Weekly", че Кейт получава ежедневни съвети от кралицата. "Нейно Величество вижда херцозите на Кеймбридж като бъдещето на монархията и вярва на преценката им". Добавя, че Мидълтън се съветва с Елизабет Втора относно публични речи, както и за позволени и непозволени неща в кралския протокол. "Кралицата много се радва да споделя своето мнение. Тя е доволна, че е човекът, към когото Кейт се обръща". [caption id="attachment_654427" align="aligncenter" width="300"]Пандемията сближи още повече Кейт Мидълтън и Елизабет Втора сн. YouTube Пандемията сближи още повече Кейт Мидълтън и Елизабет Втора сн. YouTube[/caption] В момента кралското семейство се надява ситуацията във Великобритания да се подобри с времето, тъй като през 2021-ва година членовете му имат много поводи за празнуване и семейни събирания, предават от tialoto.bg.