Стоик ли е тази жена, всеопрощаваща ли е, светица ли е?!... Това се питат близки до Тони Стораро за съпругата му Валя. Знаем, че тя е първият и единствен брак на певеца, която го е дарила със синковците му Фики Стораро и Емрах Стораро.

Много пъти самият човек-глас, както наричат Тони, е благодарил на жена си в ефир и е казвал, че ако не е тя, това семейство да се е разпаднало. "Само от жената зависи дали един брак ще просъществува, или не", казвал е "мъдро" Стораро-баща.

И мнозина си мислеха, че говори за нощните си участия и чести пътувания. Но не би. Говорил е човекът за изневерите си, които са безчет. В буквален смисъл. Тони Староро е слагал рога на жена си толкова пъти, че друга на нейно място, досега трижди да му е "светила маслото".

Новото разкритие, което гръмна преди дни е, че сред похожденията на Тонито е била и самата Софи Маринова. Двамата добре са се отъркаляли навремето, както го е правил и с бившата министърка Емел Етем. И още много, много други жени, голяма част от които дори не са известни на широката общественост.

"Тази Валя е извънземна и трябва паметник да й вдигнат приживе. Как го търпи това чудо, само тя си знае, но е наистина рядка птица. Повечето жени няма да го приберат такъв. И слава Богу!", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com