Непристойната сцена в „Първичен инстинкт“ носи само проклятие на холивудската звезда и красавица от 90-те Шарън Стоун. Ограничаване на родителските й права носи психично разстройство на актрисата. Наскоро тя сподели как е било отнето попечителството над сина й заради снимките в култовия еротичен филм „Първичен инстинкт“ преди 30 години.  В тв предаване тя сподели подробности около съдебните неволи по развода й с журналиста Фил Бронстейн.

На съдебно заседание през 1994 г. момченцето било запитано дали е гледало „Първичен инстинкт“. Акцентът бил онази сцена във филма, в която Шарън кръстосва краката си пред детектива, при което се вижда, че тя е без бельо. Решението на съда било правата над детето да бъдат присъдени на бащата, а актрисата получава правото да го посещава.

Шарън Стоун нарече съдебното решение пълен абсурд и погазване на правата й на майка, като това било тормоз от страна на системата. Тя неведнъж е разказвала, как била измамена да свали бельото си с твъредията на режисьора, че бикините й отразяват светлината и това пречи на качественото заснемане на сцената.

След тази роля Шарън Стоун става мъжки блян, но в личен план актрисата изпада в дупка и дори попада в болница с диагноза тежка аритмия.

Източник: „Уикенд“