Скандалната Памела Андерсън по всякакъв начин лансира биографичната си книга, като твърди, че не спестява и най-интимните си тайни. Книжлето, озаглавено „С любов, Памела“ има претенцията да разкрие сложния характер на блондинката, която простодушно си признава свои и чужди прегрешения.

От 5-те си брака тя обръща най-голямо внимание на съжителството си с рокмузиканта Тони Лий. Двамата станаха скандално известни в средата на 90-те години, когато видеокасета с техни домашни изпълнения видя бял свят, което пък доведе до крах на брака им.

Плажната спасителка споделя, че от 5-имата й съпрузи именно Томи Лий е бил най-мъжки надарен. В книгата си тя споделя, че с него са го правили по три пъти на ден, но не това е най-страстното й креватно изпълнение.

Памела Андерсън споделя в книгата си, че нежният начин, по който я е докосвал 80-годишният дядка и усещането, че е в ръцете на истински мъж, я оставили без дъх и никога няма да забрави тази нощ. Памела прекарала страстните часове с възрастния Дон Жуан в Буенос Айрес през далечната 1987-а, когато била едва 20-годишна.

Памела Андерсън стана жалка, като разкри най-страстния си спомен в леглото

Към днешна дата едрогърдата блондинка признава, че това е било най-пламенното преживяване в живота й, което е оставило траен отпечатък в живота й. Феновете й обаче коментират с погнуса случката, отвратени от животинската й първичност.

Източник: „Уикенд“