В началото на месеца изкусителката Памела Андерсън чукна достолепните 57 години, но все още радва милионите си почитатели. Е, вече не чак толкова, защото отново си е бърникала по бюста, при това – в лошия смисъл. Спасителката на плажа отново си е намалила гърдите, които се бяха превърнали в нейна визитна картичка, и вече е една стредностатистическа русокоса лелка.

Намесата на пластичните хирурзи си личи в последните фотоси на Памела, която иска да изглежда по начин, съответстващ на реалната й възраст. Изкусителката не иска да помпи джуки и бюст, докато се превърне в силиконово чучело.

В момента Памела Андерсън подготвя за издаване (дръжте се да не паднете!) готварска книга, а не своя версия на „Кама Сутра“ или как да се намерим дърт, богат и щедър мъж. Книгата, която трябва да излезе през октомври, съдържа здравословни рецепти, преди всичко със спанак и рукола – любимите зеленчуци на звездата.

За тези от по-старото поколение обаче Пам ще си остане плажната спасителка с огромни бомби. Палавата блондинка има зад гърба си 4 брака. Сега спасителката обаче е сама и с намален бюст, но се опитва да живее достойно, без да съжалява за нещо от миналото.

Източник: „Уикенд“