Тя беше най-обижданата и подигравана участничка в "Ергенът". Пам Велидис бе наричана от "дюнер" до "Глиган Пешев", а единствената й истинска приятелка беше Елена. И самият Евгени Генчев, разбира се, който се превърна в нейна опора.

Знаем, че Пам сама напусна имението заради тежка катастрофа, в която загина най-добрата й приятелка. Тя си тръгна и не пожела да се върне обратно, което е съвсем разбираемо. Но... в своите последвали интервюта и постове си го върна тъпкано на тези, които я унижаваха.

Днес името на Айлин Бобева се върти най-много в устите на хората, заради отстраняването й от формата от Евгени и нерегламентираното й завръщане в имението идната седмица. Е, Пам обаче я разобличи, като си каза директно и "право куме" какво мисли за нея и каква е тя в действителност.

"Айлин е най-голямата лицемерка в имението, такава не бях срещала. Валерия, с която също не се разбирахме, поне е откровена - като те хапе, те хапе и това е, една и съща е. Докато Айлин... когато е с другите, тя ме обиждаше и се подиграваше в лицето ми, а в моментите, в които оставахме насаме, се късаше да ми прави мили очи и комплименти. Не харесвам такива хора, не харесвам лицемерите", отсече Велидис.

Тя е убедена, че ако случайно Евгени избере Айлин, която сега ще го убеждава как "искрено го либи", ще си навлече огромни ядове.