Оперната прима Дарина Такова, която през декември навърши 60 години, се подмлади със серия естетични процедури в клиниката на д-р Радина Денкова. Промените тя направи на аванта в новата рубрика на предаването „Преди обед“, която иначе е добре позната – „Променените“. Поради тази причина се появиха и съмненията, че се е разкрасила безплатно с терапиите, които иначе не са никак евтини. Тя промени не само прическата и стайлинга, а даже и усмивката си.

 

И макар зрителите като цяло да са свикнали да гледат такива формати, замисълът на тази рубрика в „Преди обед“ изглежда е различен, защото я доближава до някогашното предаване „Пълна промяна“, в което участничките невинаги бяха с тежки съдби и липса на финанси, с които да подобрят външността си.

Пълна промяна на аванта подари предаването "Преди обед" на оперната прима Дарина Такова за 60-ия й юбилей

Следващата участничка в рубриката „Променените“ бе спортната журналистка и треньор по плуване Десислава Тонева, която скоро ще чукне 50 г.

За щастие не се е чуло Дарина Такова да е била сполетяна от житейски катаклизми, а що се отнася до платежоспособността на оперната прима, едва ли може да се говори за оскъдица. Още повече, че дъщеря й Мила Михова, която също е оперна певица, демонстрира добър стандарт на живот – шикозни тоалети, пътувания и грижи за визията й. Тя е и редовен клиент на клиниката на д-р Денкова, което поражда недоумение защо досега Дарина Такова не я е посетила, ако наистина се е нуждаела от промяна.

 

Оперната прима посрещна екипа на Преди обед в семейния си дом, за който неотдавна се понесе мълвата, че продава за внушителните 670 000 евро. Жилището й е в близост до НДК и е с впечатляващата площ от 396 кв. м. Тя коментира, че човек може да живее с много малко, но адекватни грижи.

Източник: Уикенд