Тя стана известна като жената - котка, но Джоселин Уилденщайн е толкова променена, че направо няма да я познаете. 82-годишната дива си пусна снимки с най-новия си любим, който е на 55 години. И колкото и филърите да скриват реалната й възраст, факт е, че лицето й е много далеч от това на 82-годишна жена.

 

Джоселин, която е известна с манията си по пластичните операции, години наред буквално плашеше потребителите с лицето си. Резултатите от най-новите пластични корекции също са смущаващи. Милиардерката, има очи на китайка, и скули на "Терминатор". Отделно от това, устните й спокойно могат да конкурират тези на родните фолк певици.

 

82-годишната дива обаче не се смущава от това, че изглежда като ходеща "реклама" на пластичната хирургия и смело демонстрира новата си визия скривайки всичко зад тонове грим. Нейният годеник Лойд Клайн, който е на 55 години, изглежда още по-смущаващо и от нея.

 

За последно Уилденщайн беше видяна с ново лице през 2022 година, когато изглеждаше изключително смущаващо заради корекцията си. Сега обаче тя явно е използвала специален сценичен грим, с който изглежда почти безупречно. Макар и със смущаващо лице.