Какъв беше, какъв стана! Няма да повярвате, но последните снимки на Зак Ефрон буквално взривиха мрежата. Чаровният изпълнител от "Училищен мюзикъл" и "Чарли Сент Клауд" изглежда абсолютно неузнаваем, докато се подготвя за ролята си на кечиста Кевин фон Ерих от филма "Железния нокът".

Папараци решиха да направят няколко кадъра по време на снимките на филма и буквално останаха с отворени уста, когато видяха Ефрон да излиза от караваната си. С коса тип "купа", видимо напълнял и целият в мускули, Ефрон е абсолютно неузнаваем. 

Трансформацията на актьора е толкова стряскаща, че моментално се появиха кадри, които го сравняват с живия Кевин фон Ерих.  Приликата между двамата е абсолютно поразителна, което изненада дори най-големите фенове на бившата звезда на "Дисни".

Зак Ефрон влезе в кожата на известния нацистки кечист, за да разкаже историята на едно германско семейство, което основава истинска спортна династия и променя света на киното през 60-те години на миналия век. Фамилията обаче е белязана от редица тежки трагедии, които неминуемо следват една след друга. 

За да бъде достатъчно убедителен актьорът качи над 20 килограма и тренираше непрекъснато, докато извае физиката на кечист. Освен това промени прическата си, а с някои кино похвати успя да преобрази и чертите на лицето си, за да е по-автентичен. Въпреки слуховете, че си е правил пластична операция на челюстта, Зак отрече клюките. Той призна, че е претърпял инцидент, който е довел до изкривяване на челюстите му. Но споделя, че е използвал този факт, за да изгради по-успешно новия си образ. Който определено е шокиращ.