Жени Калканджиева се бави дълго, но накрая взе окончателното си решение!

Жени Калканджиева напълно е отсвирила съпруга си Тачо. Тя е изпълнила най-накрая това, за което се зарече в Къщата на Вип Брадър. А то беше, че ако Стефан Манов не се вземе в ръце и не се поправи, ще го зареже завинаги. Въпреки отворената връзка, която демонстрираха в къщата всичко си има граници.

Шестата по хубост в света не може да търпи повече дебилното поведение на съпруга си и окончателно му е показала вратата. Тя дори му отказва да му даде детето им Георги и най-вероятно двамата ще се срещнат в съда, за да се разведат окончателно.

[caption id="attachment_431939" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева осъзна, че не може да продължава повече така[/caption]

Както беше поведението му в Къщата, Тачо продължи да го прави и навън. Двамата са си разделил хонорара, който спечелиха от участието си в шоуто, но Тачо не вложил парите в собствен бизнес, както била първоначалната му идея. Той непрекъснато се оплакваше, че иска някаква финансова стабилност, за да се покаже като мъж и да издържа семейството си, а не съпругата му да го прави непрекъснато. Но явно това е била поредната лъжа, която изрече тогава мъжа, който непрекъснато мрънкаше, че се чувства подтиснат от властната си съпруга.

В Къщата обаче Тачо не спря да се налива с алкохол и да ръси обидни думи към бившата Мис България 2009 Жени Калканджиева. Той й каза доста грозни думи и непрекъснато я обиждаше, въпреки че е публична тайна, че Жени Калканджиева го издържа и го храни. Сега, след като има пари в джоба си Тачо по своя си маниер не спирал да обикаля кръчмите и да се налива безпаметно до зори. Както и да изневерява на половинката си с различни жени, които му попаднат в ръцете и на полезрението.

Това дошло наистина в повече на Жени Калканджиева и тя накрая му показала вратата от жилището си. И вече месец след края на шоуто двамата живеят разделени, а моделката не го допуска до апартамента си.

Шефката на модна агенция „Визаж” е изгубила всякаква надежда, че Тачо някога ще се поправи. Тя все още таеше надежда, че той може да се промени, но след безкрайните му пиянски запои и курварски набези тя е вдигнала ръце и окончателно се отказала от него. Това твърдят близки до семейството на Жени Калканджиева и Тачо.

И докато Тачо изпива парите си и ги пилее по нощни клубове и знойни мадами, съпругата му подготвя конкурса Мис България”. Жени Калканджиева този път е сигурна, че повече няма да прости на съпруга си. Защото дори и след втория шанс той си останал такъв, какъвто си е-купонджия и прахосник.