Арменецът Маги Халваджиян от години се прави на "голямата работа" и обяснява колко сериозен, работлив и интелигентен предприемач, продуцент и бизнесмен е. То всичкото хубаво, но да вземе да даде един урок и на жена си, която с всяка изминала година, вместо да става по-нормална, все повече изплисква легена. Основно и предимно с кич и простотии.

Кремена Халваджиян хич не е първа младост, има навършени 53 години, но се държи като пълен кукумицин. Това поне е мнението на голяма част от потребителите в нета, станали свидетели на поредната й придобивка - автомобил.

Пълен кукумицин: Жената на Маги Халваджиян се показа тотално неадекватна! (попиляха я - СНИМКИ)

Ще си кажете - какво толкова може да има в един автомобил?! Е, може. Щом е от акъла на Кремена, всичко може. Колата е електричка, за която тя е броила не малко пари, но вижте в какво я е превърнала! Автомобилът е целият в розовички розички, досущ като возило за кукла Барби, а не за застарялата Кремена.

"Това ми е моят бонбон - талисман", каканиже съпругата на арменеца и изобщо не се усеща, че става не смешна, а дори жалка. Плюс това тя се е барнала също цялата в розовичко, досущ като едно щастливо прасенце, коментират в нета.

Впрочем това не е първата такава изцепка на госпожата, която е добре да се осъзнае и да спре да излага мъжа си като започне да се държи стилно и най-вече адекватно.